A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A gépek tartják életben az egyetemistát, akivel egy üveg vodkát megitattak


Eldurvult a beavatási szertartás, a sok alkoholtól súlyos agykárosodást szenvedett egy fiatal fiú.

Daniel Santullira eszméletlenül találtak rá egy autóban a Missouri Állambeli Columbia egyetemnél még tavaly október 20-án. A vérében 0,486 százalékos volt az alkoholtartalom, ami több mint a hatszorosa a megengedett vezetési határértékeknek.

A 19 éves hallgató korábban a Phi Gamma Delta házának jelöltjeként egy beavatási szertartáson vett részt, ahol arra kényszerítették, hogy egyedül megigyon egy üveg vodkát. Danielt az orvosok újraélesztették és lélegeztetőgépre tették, de jelentős agykárosodást szenvedett. Már hónapok teltek el az incidens óta, de az állapota azóta sem javult, továbbra is kómában fekszik.

A család ügyvédje, David Bianchi szerint ez a legsúlyosabb sérülés, amit egy diákszövetségi jelölt elszenvedett. Egyelőre még az is kérdéses, hogy a fiatal fel fog-e épülni. Az információk szerint a Phi Gamma Delta tagozatot azóta felfüggesztették. Az áldozat családja feljelentést tett a rendőrségen – írta a Bors.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések