A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Stílusosan a mínuszokban? Kendall Jenner egy szál fürdőruhában élvezi a téli tájat

Kendall Jennert igazából sosem érdekelték a divat íratlan szabályai, és bár nagyon jól ráérez a legegyszerűbb trendekre is, ettől függetlenül szeret a határvonalon kívül mozogni, ha úgy tartja a kedve. És ahogy azt a legutóbbi esküvői ruhaválasztása is mutatja, egy cseppet sem idegenkedik attól, hogy az alkalomhoz mérten néha furcsa döntéseket hozzon és olyan helyeken mutasson egy kicsivel több bőrt, ahol másoknak eszükbe se jutna villantani.

Sok világsztárhoz hasonlóan a 26 éves modell is most az aspeni síparadicsomban mulatja az időt, és úgy látszik, hogy annyira lázba hozta a havas táj látványa, hogy rögtön minden rétegétől megszabadult és mindössze egy falatnyi bikiniben és egy Miu Miu szőrős hótaposóban élvezte a Colorado hegyei közt uralkodó, simogató mínuszok lágy közelségét.


A fotója alatti szövegben Wim Hof nevét is megemlíti, a Jégembernek becézett, többszörös világrekorder 62 éves holland férfi ugyanis képes elviselni a legkeményebb hideget is, egyszer például 1 óra 52 percig volt képes egy kád jégkockában ülni. Minden bizonnyal Kendall Jennertől messze állt a csúcsdöntés iránti igény, de könnyen lehet, hogy valami hagyományteremtő szándék azért áll a dolog mögött, ugyanis már 2018 decemberében is örömmel dobta le a textilt a hóban! Mit gondolsz, jövőre egy újabb jeges pillanattal gazdagodik majd a repertoár?

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések