A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Makizaj szerint rablógyilkosság a magyar járványkezelés

A baloldal messiása megint előjött a gusztustalan halálkampányával. Szerinte Magyarországon halnak meg a legtöbben a világon, és ez Orbán Viktor hibája.

Márki-Zay Péter csütörtök reggel egy rádióműsorban nyilatkozott a hazai járványkezelésről – írta meg cikkében az Index.

„Az, hogy hónapokon keresztül Magyarországon halnak meg a legtöbben a világon, az nem véletlen, az Orbán Viktor hibája. Hiába állította azt, hogy nekünk Ausztria a laboratóriumunk, Ausztriában rengeteg pénzt adtak a védekezésre az önkormányzatoknak, Magyarországon rengeteg pénzt vettek el a védekező önkormányzatoktól" – mondta el Fiala Jánosnak a KeljFelJancsi adásában csütörtök reggel. Márki-Zay szerint amíg Ausztriában ingyenes tesztekkel védekeztek, Magyarországon ingyenes parkolással.

 „Ahogy egy kedves barátom mondta: ez rablógyilkosság, nemcsak rablás, amikor olyan kínai vakcinával oltanak 400 ezer hatvan év feletti magyart, amit még csak nem is teszteltek a kínaiak hatvan év felettiekre" – fogalmazott a baloldal miniszterelnök-jelöltje.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések