A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Károly herceg és Harry kapcsolata így megváltozott: Meghanékat még meg is hívta magához


Károly herceg és fia kapcsolata sokat javult az elmúlt hónapokban, a trónörökös alig várja, hogy lássa unokáit.


Harry herceg és Károly herceg kapcsolata az elmúlt években nagyon megingott. A trónörökös akkor haragudott meg kisebbik fiára, amikor Sussex hercege és hercegnéje 2020-ban visszaléptek a szerepkörükből, majd Amerikában kezdtek új életet.

Ebben az időszakban Károly hónapokon át nem vette fel gyermekének a telefont, a 2021 márciusi Oprah-interjú sem tett jót a kapcsolatuknak, ám január elején megírtuk, hogy a trónörökös a Newsweeknek írt esszéjében megemlítette Harryt is, akkor úgy fogalmazott róla, mennyire büszke rá azért, mert Vilmossal együtt felhívták az emberek figyelmét a klímaváltozásra és annak veszélyeire. A brit Mirror lap újabb információkat derített ki arról, milyen módon változott a kapcsolatuk.


A lap egyik forrása megerősítette, hogy az utóbbi hónapokban Károly herceg Harryvel és családjával nagyon sokat beszélgetett telefonon. Ez mindenképpen jó jel, hiszen volt időszak, amikor semmi kommunikáció nem volt köztük.

Ezek a beszélgetések mindig jó hangulatban telnek, Károly meg is említette fiának, hogy már úgy szeretné látni az idén harmadik születésnapját ünneplő Archie-t és a nyáron egyéves Lilibet Dianát.

- Wales hercegét elszomorította, hogy eddig nem volt lehetősége az unokáival együtt lenni, ez pedig nagyon hiányzik neki. Ő egy fantasztikus nagyapa, és nagyon szeret ebben a szerepben benne lenni - fogalmazta a forrás, aki hozzátette, Károlynak hiányzik valami az életéből, és az nem más, mint az, hogy közelebbről is megismerje a kis Archie-t és Lilibetet.

- Reméli, tudja ezt orvosolni, tett egy gesztust Harry, Meghan és a gyerekek felé, hogy ha hazatérnek egyszer majd, és szeretnék, akkor maradjanak az ő otthonában.



Remélhetőleg Károly herceg vágya beteljesül, és végre együtt tölthet Harryvel és családjával némi minőségi időt az Egyesült Királyságban. Bár ennek lehetősége kicsit megingott, ugyanis pont ezen a héten írtunk arról, hogy Sussex hercege jogorvoslatot nyújtott be a Legfelsőbb Bíróságon, ugyanis mióta Meghannal visszaléptek, azóta a brit rendőrség már nem védi a biztonságukat.

A herceg szívesen fizetne is a testőri szolgálatukért, de ezt a kérését eddig elutasították. Az elmúlt időszakban több halálos fenyegetést kaptak, emiatt nem érzik magukat biztonságban Angliában. Amerikában vannak testőreik, ám az ő létszámukat már nem tartják elegendőnek a szigetországban. Ez érthető, mivel az Egyesült Államokban kevésbé negatív a róluk alkotott kép, mint az Egyesült Királyságban. Erzsébet királynő nem szeretne unokája problémájába belefolyni, éppen elég stresszt okoz neki kedvenc fia,

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések