A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Sarka Kata haja már a derekáig ér: gyönyörű ezzel a frizurával a rajongói szerint


Sarka Kata a nagyon hosszú haj híve, derékig érő póthajat tetetett fel.

Sarka Katát hosszú, barna hajjal ismerte meg az ország, amikor 2007-ben Budapest Legszebb Lányának, majd a Miss Universe Hungary első udvarhölgyének választották.

Ugyanebben az évben fordult komolyra kapcsolata Hajdú Péterrel, akihez 2008 nyarán ment feleségül, 2009 februárjában pedig megszületett az első gyermekük, Noémi, 2010 augusztusában pedig fiuk, Dávid.

A barna szépség az évek során a hosszú haj híve volt, de 2012-ben vállig érő hajat vágatott Zsidró Tamással, mert a tincsei rossz állapotban voltak. Az eredmény Hajdú Péternek egyáltalán nem tetszett, Sarka Kata állítása szerint őrjöngött, amikor meglátta.


A házaspár azóta elvált, Sarka Katának új párjától is született egy gyermeke, de egyvalami háromgyermekes anyaként is változatlan: továbbra is a hosszú fürtöket részesíti előnyben. Amióta egyre szebbek és tartósabbak a póthajak, nincs nehéz dolga.

Az Instagramon nemrég a fodrászszékből posztolt képet, amin derékig érő hajjal látható. A kommentelők szerint gyönyörű a frizurával, amin az is látszik, hogy nem maradt a barna hajszínnél, a balayage haj jön be neki. 2018-ban egyébként platinaszőke is volt, majd egy sötétebb szőke árnyalat mellett döntött, amikor pedig várandós volt harmadik gyermekével, nem festette haját, visszatért az eredeti barnához.


Sarka Katát 2021-ben szinte az össze Insta-fotóján hosszú tincsekkel láthattuk, a valós hajhosszát csak egy szeptember eleji fotón mutatta meg.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések