A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Czeglédy Csaba megüzente a fővárosi főügyésznek, hogy megbuktatja

A bíróság átlátott gyenge próbálkozásán az Ördög ügyvédje ügyében, és nekem adott igazat.

„A fővárosi főügyész, Ibolya Tibor ismét nagyot koppant: a bíróság átlátott gyenge próbálkozásán az Ördög ügyvédje ügyben és nekem adott igazat.

Mint tudjátok, politikai okból engem gyanúsítanak azzal, hogy én robbantottam ki a Borkai-ügyet. Nem mintha ez a feltételezés az ellenzéki közegben nekem bármit is ártana.

Az Ördög ügyvédje ellen az ügyészség nyomására úgy nyomozott a Nemzeti Nyomozó Iroda, mintha egy terroristát kerestek volna. Mégsem találtak semmilyen érdemi bizonyítékot. Még úgy sem, hogy a Fővárosi Főügyészség még a Nemzetbiztonsági Szakszolgálatot is rám küldte.

Miután Ibolya Tibor egyetlen fővárosi ügyészre sem tudta rábízni az ügyet, maga fordult a bírósághoz, hogy az tárgyalás és így bizonyítási eljárás nélkül hozzon ellenem büntetővégzést.

Indítványoztam a bíróságnál, hogy tartson tárgyalást, ugyanis nem én vagyok az Ördög ügyvédje, azaz nem én töltöttem fel a Borkai és társai orgiájáról készült képeket és a videókat az internetre, és azért is, mivel ez az ügy egyáltalán nem egyszerű megítélésű.

A Pesti Központi Kerületi Bíróság velem értett egyet: nem fog büntetővégzéssel döntést hozni, mivel az ügy nem bírálható el így.

Ibolya Tibor fővárosi főügyésznek tehát - ha nem lesz gyáva hozzá - velem kell majd szembenéznie a tárgyalóteremben ebben a gyalázatos koncepciós eljárásban.

Bukni fog, ahogyan gazdái is."- írta Czeglédy Csaba a Facebookon.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések