A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vadai Ágnes betekintést kér a Pegasus-szerződésbe Kósa vallomása után


A szemkilövető és az országot kiárusító, nemzetbiztonsági kockázatot jelentő párt politikusa, Vadai Ágnes az ATV-ben kezdett vinnyogásba. 

Kósa Lajos valószínűleg életében először mondott igazat, amikor több hónapnyi kormányzati tagadás és hazudozás után elismerte: a Magyar Állam valamely szerve valóban beszerezte az izraeli Pegasus-szoftvert, amellyel magyar politikusokat, újságírókat és üzletembereket figyeltek meg” – áll a DK közleményében.

A Demokratikus Koalíció frakcióvezető-helyettese kezdeményezi az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottságánál, hogy betekinthessen a Pegasus-szerződésbe és a kémszoftver beszerzésével kapcsolatos titkosított iratokba, amelyeket azért nem láthat a Honvédelmi és Rendészeti Bizottság, mert a Nemzetbiztonsági Bizottság engedélye kell hozzá.

„A DK szerint Kósa Lajos beismerése után nincs értelme a további titkolózásnak, jogunk van megismerni a kémszoftverről szóló szerződést!” – jelentik ki.

(ATV)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések