A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megöllek, eláslak! – ordította a szigetvári férfi, majd döbbenetes dolgot tett a feleségével


A férfi válófélben lévő feleségét próbálta kukászsákkal és szigetelőszalaggal megfojtani, végül összekötözve, egy ollóval hagyta magára.


A szigetvári házaspár kapcsolata tavaly tavasszal megromlott, már válófélben voltak, azonban kénytelenek voltak együtt lakni. A feleség az alsó, a férj a felső szinten élt, a férfinek pedig már új kapcsolata is volt. Amikor erre rájött a felesége, fogta magát, elballagott az új asszony férjéhez, és elárulta: feleségének az ő férjével van viszonya – írja a Bors.

Mikor már otthon volt, és a hálószobájában pihent, amikor egyszer csak a szigetelőszalagot és kukászsákot szorongató, tajtékzó férje törte rá az ajtót. A férfi ugyanis rájött, hogy volt szerelme lebuktatta a szeretői viszonyát, ezért magán kívül ordibálva kijelentette:

Most megöllek, eláslak, nem fogod elrontani az én kapcsolatomat, ások egy gödröt és élve el foglak temetni.

Majd feleségét a hajánál fogva levonszolta az ágyról, egy paplannal fojtogatni kezdte, majd a szigetelőszalaggal letapasztotta az asszony száját és szemét, végül a csuklóit és a bokáit is.

Bár a rúgkapálás közben a nő leszedte a szalagot a szájáról, és sikoltozni kezdett, a szomszédok messze voltak, így semmit nem hallottak az életéért harcoló nő segélykiáltásából, így a férje tovább kínozhatta:

A paplannak tovább fojtogatta a földön vergődő nőt, majd a testéhez ragasztotta a két kezét, és a zsákot ráhúzta a fejére, amit úgy rászorított, hogy az asszony már alig kapott levegőt.

Eközben is végig fenyegette:

Ezt nem fogod megúszni, most véged lesz, ások egy gödröt és élve eltemetlek. Megkapod, amit érdemelsz

– kiáltozta, majd egyre jobban rászorította a zsákot, amit még körbe is tekert a ragasztóval.

A nő életét vélhetően csupán az mentette meg, hogy a hadakozás közben a zsák kiszakadt, így levegőhöz jutott, a férj pedig ezután abbahagyta, amit művelt, egy ollót dobott a komódra, majd magára hagyta az asszonyt, aki a meglazult szalagokat le tudta vágni magáról, és halálra váltan átrohant a szomszédokhoz segítséget kérni.

A férfit őrizetbe vették, és kedden sanyargatásával elkövetett személyi szabadság megsértése miatt áll a bíróság elé.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések