A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Horrorház: borzalmas kegyetlenséggel kínozta áldozatait egy német pár (videó)


Az értelmifogyatékos pár éveken keresztül tartotta fogva áldozataiakat, akiket embertelen módon, napi szinten bántalmaztak.


Egy 500 fős falu Németország egyik legszörnyűbb bűnügyének színhelyévé vált, amit a helyiek csak úgy neveznek: a Höxter horrorháza. Angelika és Wilfried W. az áldozataikat elektromos botokkal fenyítették, forró vízbe fojtották és kínozták. Éjszaka pedig a fürdőkádban tartották, vagy a radiátorhoz láncolták őket.

A Bild információi alapján az elkövetők forrasztópákát és bunsen égőt is használtak. Két nő nem is élte túl a borzalmakat. A paderborni bíróság 2018. október 5-én 13 év börtönbüntetésre ítélte Angelika W.-t, többek között mulasztásból elkövetett emberölés miatt. Wilfried W. csupán tizenegy évet kapott. Az enyhe ítéletet mellett az „intellektuális hiányossága” – 60-as IQ- miatt törvényszéki pszichiátriára rendelték a párost – írja a Bors.

A lap újságírója, Markus Brekenkamp már több évtizede tudósít büntetőügyekről, de elmondása alapján az ott látott borzalmakat még ő is nehezen emésztette meg:

Több ezer bűncselekményről készítettem már anyagot, de a Höxter-ügy egyszerűen nem hagy nyugodni.

Az esetről dokumentumfilmet készítő Brekenkamp kikérdezte a kínzópárost vallató nyomozókat, találkozott a két elkövető ügyvédjével, továbbá betekintést nyert a borzalmak helyszínéül szolgáló Höxter horrorházba. Az eredeti felvételeken látható, hogyan kínozta Angelika és Wilfried W. áldozatait.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések