A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tóth Bertalan felszabadítaná hazánkat a 12 évnyi elnyomás és korrupció alól


A Facebookon elmélkedik a megszűnés felé zakatoló MSZP társelnöke, történelmet akar írni áprilisban...

„Áprilisban, együtt, újra történelmet írunk! Az MSZP a gondolat megszületésétől az utolsó szavazat megszámolásáig mindent megtett azért, hogy az ellenzéki pártok szövetsége létrejöjjön és működjön, az előválasztás gördülékenyen megtörténjen, és hogy a verseny után civil és ellenzéki partnereinkkel együttműködve, eredeti szándékunk szerint, egymás jelöltjeit támogatva győzzük le Orbán velejéig romlott rendszerét. Miskolctól Sárvárig, Szegedtől Székesfehérvárig, Pécstől Nyíregyházáig minden győztes képviselőjelöltünk azért fog küzdeni, hogy közös erővel győzzünk, és közösen kormányozzunk 2022-től.

Szoros szövetségesünkkel, a Párbeszéddel, 25 közös jelölttel vágunk neki a küzdelemnek. 25 felkészült és rátermett emberrel indulunk csatába egy olyan miniszterelnök jelölttel, Márki-Zay Péterrel, akivel a legnagyobb esélyünk van arra, hogy megváltoztassuk Magyarországot. Az MSZP-P szövetség a választókerületek 23 százalékában ad jelöltet. Ez hatalmas felelősség, de tudjuk, hogy most mindannyiunknak vállalnia kell ezt a terhet. Mi készen állunk. Hiszünk és elszántak vagyunk! Arra kérem minden baloldali honfitársam, határon innen és túl, hogy emelje fel a fejét, higgyen és bízzon, majd velünk együtt tegyen azért, hogy közösen felszabadítsuk hazánkat a 12 évnyi elnyomás és korrupció alól.”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések