A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ákos két lánya is szerepel a zenész jövőre érkező kisfilmjében


2022 első felében bemutatják Ákos kisjátékfilmjét, melyre a Nemzeti Filmintézet még tavaly ilyenkor szavazott meg támogatást. Ákosnak sűrű éve van: készített egy EP-t, és decemberben Aréna-koncertet ad.

Az utolsó békeév címmel EP-t készített Ákos, amelyen három új dal hallható, ebből az egyik egy korábbi szerzemény feldolgozása. "A Nem én döntök Madarász Gábor zenéjére készült, a Több nem is kell Menczel Gáboréra: vele a Bonanza Banzaiban zenéltem együtt, és a csapat 1995-ös feloszlása óta most tér vissza szerzőként és előadóként" - mondta Kovács Ákos az EP sajtóbemutatóján. A friss lemezt szerdán este egy klubkoncerten adja elő az Akvárium Klubban, Ákos idei zárófellépése pedig december 11-én lesz a Papp László Budapest Sportarénában.

Ákos beszámolt arról is, hogy a nemrég megjelent novelláskötetének egyik írásából kisjátékfilm készül, amelynek ő írta a forgatókönyvét és maga is rendezi. A Záróvonal című kisjátékfilmhez már leforgatták a jeleneteket, az utómunka van még hátra. "Reményeim szerint 2022 első felében fogjuk bemutatni" - mondta Ákos. A tíz-húsz percesre tervezett, Juhász Viktor operatőri munkájával készülő kisjátékfilmet a Duna Televízióban, a YouTube-on és elképzelhető, hogy a mozikban is meg lehet majd nézni. A Záróvonal főszereplője Papp János, de felbukkan benne Kubik Anna, valamint Ákos két lánya is.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések