A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

“Elmehet az egész brigád összefogva a zivataros francba” - nagyon kiakadtak Kamu Geri hívei


Nagyon úgy tűnik, még a Fidesz-ellenes, Orbán-gyűlölő ellenzéki szavazóknak a gyomra sem vesz be mindent. Az elmúlt hetek cicaharca után most végleg elvesztették a fonalat és kezdenek rájönni, hogy őket is átverték a palánkon. Karácsony visszalépése után csak úgy tódulnak a csalódott, szókimondó ellenzéki posztok és kommentek a Facebookon.

“Nagy csalódás vagy Karácsony, nincs kire szavazni, nincs miért elmenni.”

“Ez az egész számomra olyan, mintha Wish-ről rendeltük volna.”

“Felfogtad, hogy egyetlen jelölt lesz, akire végül szavazni lehet?”

“Karácsony elárultad a választóidat. Én nem szavazok Máki-Zayra, menjen haza Hódmezővásárhelyre!”

“Szétvertétek az egészet, már nincs esély a hatpárti összefogásra. Így tényleg marad Orbán.”

“Ha ez korábban megtörténik és nem bohóckodnak össze-vissza az elmúlt napokban, azt mondom ok, de így menjenek a fenébe mind a ketten.”

“Nem lát tovább az orránál Péter sem, Gergő sem!”

“Köpönyegforgató, hataloméhes és hazug, gyenge ember. Ezzel csak a Fideszt erősítik, nem csodálkoznék, ha megvették volna. El se kellett volna indulnia, csak hiteltelenné tette az összefogást.”

“K G. baloldali , M.Z.P. jobboldali, ha az utóbbi nyer, csatlakozik a Fideszhez, és minden megy tovább, …hisz óriási családja van, azoknak is saját lábon kell állniuk !!! Tuti hogy Ő most itt tégla….”

“Meg kell buktatni ezt a szélhámos párost. A DK szálljon ki a tömörülésből. Felesleges ilyen bolondokkal evezni, ezek alkalmatlanok Orbán leváltására és inkább összejátsszanak a fidesszel minthogy az ellenzéken belül békében maradnának. Márki-Zay az össze-vissza hazudozásával bevitte Karácsonyt az erdőbe. Márki-Zay jellemét jól bemutatta az utolsó napok eseményei. Én nem kérek belőle. Nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy ha sikerül legyőznie Dobrev Klárát, akkor én 2022-ben elmenjek rá szavazni. Azt a hülye dumát sem veszem be, hogy ö mennyi ingadozót tud bevonni, semennyit.”

És íme a kedvencünk:

“Az a helyzet, hogy nekem totál elegem van mind az egymás amortizálásából, mind a tülekedésből. elmegy az egész brigád – összefogva, róka fogta csuka pózban a zivataros francba.”











Forrás: Pestisracok.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések