"Nehéz partner a Budapest Film. Hat mozija van, azonban csak egyben fogják játszani az Elk*rtukat napi három vetítésszámmal, de más mozik is tervezik felvenni a listájukra a filmet" – mondta Helmeczy Dorottya producer az Elk*rtuk Facebook-oldalán tartott videóinterjúban, ahol Bendi Balázs forgatókönyvíróval együtt válaszoltak a nézők kérdéseire is.

A Magyar Nemzet cikkéből kiderül, hogy lépésről lépésre haladnak a mozikkal folytatott tárgyalásokkal, a Cinema Cityben is játszani fogják a filmet.

A producer ugyanakkor sérelmezi, hogy a nyugati filmeket több helyen és időpontban vetítik, az Elk*rtukat pedig "nem akarják elfogadni". Helmeczy szerint bár minden Cinema Cityben játszani fogják, de míg az új James Bond-filmet napi 27-30 alkalommal vetítik, addig az Elk*rtukat csak ötször. A producer közölte, hogy folytatódik az egyezkedés a vetítésszám növeléséről.A lap azt írja, hogy külföldön Brüsszelben fog debütálni a film, és azt követően kerül nemzetközi forgalmazásba. A producer hozzátette, hogy már a két legnagyobb streaming szolgáltatóval is folynak a tárgyalások a film bemutatásáról.