A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Botkáék tönkretettek egy újabb szegedi piacot, az egykori vezető a Maldív-szigeteken szelfizik


Szegeden nemrégiben felszámolták a Cserepes sori, önkormányzati piacot. 

Egyes szocialista képviselők odáig mentek a piac bezárása melletti érvelésükben, hogy azt állították, fehér embert ott nem nagyon lehetett látni. 

A bezárás rengeteg kisemmizett kiskereskedőt hagyott hátra, jó szegedi baloldali szokás szerint azonban a sorsuk senkit sem érdekel.

Botka Lászlóék ugyanígy dózerolták el a Mars téri piacot is korábban, akkor is rengeteg kiskerekedőt tettek tönkre. A felszámolás után az önkormányzati cég vezetőjére egy másik piac vezetését bízták rá.

Ő nemrégiben arról posztolt, hogy a piac felszámolásakor szerzett fáradalmait a Maldív-szigeteken piheni ki. Ott, ahol a főnöke, a szocialista Botka László is szívesen megfordul búvárkodni.

Gyönyörű helyen, egy álomszigeten lubickol a tengerben Rácz Attila és kedvese. Erről az önkormányzati cégvezető posztolt a közösségi oldalán, írja a SzegedMa.

Rácz posztja szerint ezen az álomszigeten  tartózkodnak:


A kellemes nyaralás tehát a cégvezető posztja szerint itt zajlik épp. Az üdülőhely kétfajta lakosztállyal rendelkezik, az egyikről azt írják, hogy az éttermük és a búvárközpontjuk közvetlen közelében található – ez mondhatni az alsó kategória.

A másik típusú apartman már filmbeillő elhelyezkedéssel rendelkezik: gyakorlatilag belőlük kilépve néhány méterre már a nyílt vízben találhatja magát a vendég.

A Maldív-szigetek egyébként kedvelt hely lehet a szegedi elit körében, ugyanis Botka László polgármester is megfordult itt, ő búvárokodott is; de Szeviép-vezérek kedvelt helye is volt a szigetek.


A Maldív-szigetek nem csak a szegedi elit, hanem a világ turistáinak körében is igen kedvelt célpontnak számít. Már aki megengedheti magának. SZEMÉLYENKÉNT PÁR SZÁZEZER FORINTTÓL AKÁR 2,9 MILLIÓIG IS KÍNÁLNAK UTAZÁSI LEHETŐSÉGEKET AZ IRODÁK.

Cserkóról a Maldívra

"Nem csupán luxusnak számít egy maldív-szigeteki nyaralás, a mostani járványhelyzetben hatalmas felelőtlenség is. Rácz Attila önkormányzati cégvezetőként jelenleg épp itt tölti az idejét, miután sikeresen tönkretette a Cserepes sori piacot" – írja a Mindenki Szegedért Mozgalom élén álló Szabó Bálint, akinek szintén feltűnt Rácz Attila októberi nyaralása.

"INNEN KÖSZÖNTI A HARMINC ÉV UTÁN MUNKA NÉLKÜL MARADT PIACI KERESKEDŐKET" – közölte Szabó Bálint.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések