A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Őrizetbe vették a 22 éves tiszalöki nőt – ezt tette, amiért börtönbe kell vonulnia


Az elmúlt 24 órában történt.


A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrsének munkatársai 2021. szeptember 19-én ellenőriztek egy segédmotoros kerékpárral közlekedő rakamazi lakost. A rendőrök megállapították, hogy a 68 éves férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a járművezetőt a rendőrőrsre előállították, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrsének munkatársai 2021. szeptember 19-én elfogtak egy 37 éves piricsei lakost. A férfi ellen a Nyírbátori Rendőrkapitányság adott ki körözést, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit előállították és őrizetbe vették.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai 2021. szeptember 19-én elfogtak egy 22 éves tiszalöki lakost. A nő a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt az illetékes bíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a nőt az elzárás végrehajtása érdekében előállították – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések