A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Magyarország megmutatta, hogyan kell megvédeni a határait – írja a Breitbart


Hazánk videót közölt a határvédelem munkájáról, amire az amerikai portál is felfigyelt.


Míg az illegális migráció rekordmagas az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban, Orbán Viktor kormánya megmutatta, hogyan lehet hatékonyan őrizni a határt – írja a Breitbart. A cikk idézi Kovács Zoltán kormányzati kommunikációért felelős államtitkár Twitter bejegyzését: „Még akkor is, ha politikai ellenfeleink megpróbálják elutasítani, nem tagadható, hogy a migrációs nyomás növekszik”.

Lengyelország, Litvánia és Görögország is falat épít

Hangsúlyozták: Lengyelország, Litvánia és Görögország is megkezdte a határfalak kiépítését. Hozzátették: az USA Afganisztánból történt kivonulása után az EU arra számít, hogy megismétlődhet a 2015-ös európai válság, amelyben több mint egymillió bevándorló özönlött be Európába Afrikából és a Közel-Keletről. A cikk megemlíti Orbán Viktor aggodalmait, miszerint

az illegális bevándorlás „Európa kulturális identitásának” megsemmisítését eredményezné.

Emellett idézte a magyar kormányfő szavait: „az egyetlen mód arra, hogy a migrációról szóló vita ne tegye tönkre az Unió egységét az, ha minden jogot visszaadnak a nemzetállamoknak a bevándorlás kérdésében".

(mandiner)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések