A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kocsis Máté: A film, amit a baloldal eltitkolna előled


A Fidesz frakcióvezetője is kifogásolta, hogy a Gyurcsány-filmet nem vetítik a budapesti mozik...


A kommunista cenzorok is elégedetten csettintenének a baloldaliak legújabb húzásán: A Karácsony által vezetett önkormányzat emberei annyira meg akarnak felelni Gyurcsánynak, hogy minden eszközzel akadályozzák az ELK RTUK című film bemutatóját. Ezzel szépen bővült a gáncsoskodók hosszú sora: azoké, akik keresztbe tettek a forgatási helyszíneknek, akik fenyegettek mindenkit, aki részt vett a produkcióban: színészt, vágót, operatőrt. Ők azok, akik cinkosok Gyurcsány bűneinek elrejtésében.

A főváros a tulajdonában álló mozihálózattal szállt be: a hat filmszínházból csak egyetlen teremben lehet vetítés a premier hetében, az is csak délután. A legnagyobb hálózat pedig még csak nem is válaszolt. Féltek, mi? Féltek, hogy imádott vezéretek rovott múltját megismerhetik a fiatalabbak is? Féltek, hogy mindenkit emlékeztetünk rá? Féltek, hogy nem engedjük a feledés homályába merülni a legbűnösebb kormányzás éveit? Jól teszitek. Miközben falaztok Gyurcsánynak, néha azért pelenkázzátok is át!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések