A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Beindult a háború Ózdon: Egymást gyalázza a Jobbikos meg a szoci versenyző


Mint ismert, Ózdon elszabadult a pokol. Olaszliszkai legények terrorizálják a szavazókat, a háttérben a Jobbik áll.


Jakab kollégája, Farkas Péter Barnabás annak ellenére tagadja a vádakat, hogy lefotózták az egyik vezérrel.

Korábbi cikkünkben már megírtuk az előzményeket.

Persze ők mindent tagadnak, nem érinti őket a dunaújvárosi objektum foglalás, illetve a Rubi Gergely elleni fellépés sem. Bede Zsoltra is testőrök rontottak rá. Jakabot a minap 5 testőrrel fotózták le pl...

A jobbikos Farkas Péter Barnabás ezt reagálta:

Az elmúlt napok eseményeivel és híreszteléseivel kapcsolatban az alábbi nyilatkozatot teszem:

- Az előválasztás kapcsán családomat, barátaimat, munkatársaimat és személyemet több alkalommal érte atrocitás, számos alkalommal tapasztaltunk etikátlan és gyanúsan jogsértő megnyilvánulásokat. Ezek sajnálatos módon ózdi személyektől, csoportoktól származnak. Természetesen a kellő jogi lépéseket megtettük.


- Alaptalanok azok a kijelentések, amelyekkel a Jobbik Magyarországért Mozgalmat, illetve személyemet összekapcsolják a városunkban megjelenő gyanús személyekkel. Többen viszont egyes alakokban fideszes béragitátorokat véltek felfedezni…

-Sem én, sem a Jobbik nem bérelt fel, vagy kért meg személyeket, hogy a választópolgárokat arra kényszerítse, hogy csak a személyemre szavazzon, vagy Kiss Sándorra ne tegye a voksát. Ha valóban így lett volna, gondolom értesítették volna a rendvédelmi szerveket, azonban nincs információm arról, hogy akár a rendőrség, akár a városi rendészet felé ilyen bejelentés történt volna.

-Visszautasítom azt az aljas rágalmat, hogy én, vagy a Jobbik pénzt, vagy egyéb ellenszolgáltatást ajánlott szavazatokért cserébe. Mi nem az a párt vagyunk, ellenben másokkal, akik ilyen eszközökhöz folyamodnak. Az alább csatolt hangfelvétel arra enged következtetni, hogy egyes pártok képviselőinek viszont ez a műfaj belefér…

Arra kérem, hogy a választás tisztaságát biztosítva, az etikát, erkölcsöt és a személyiségi jogokat tiszteletben tartva fejezze ki mindenki a véleményét! Aki a „függetlenség” álarcába burkolózva, esetleg egyéni érdektől vezérelve tesz alaptalan, rágalmazó, hitelrontó kijelentéseket, vállalja azok jogi következményeit is!

A szocialista Kiss Sándor válasza is megérkezett:

Kedves Farkas Péter Barnabás!

Nem így szerettem volna reagálni, de a komment lehetőségét korlátoztad sajnos.

Ebben a posztban teljesen valótlan dolgokat állítasz. NEM IGAZ, hogy a rendőrségen nem történt bejelentés! Maga, az MSZP tett bejelentést, mikor észlelte a jelenséget, ezek után a rendőrség megerősített abban, hogy nem ózdi lakosok alkotják a tömegeket.

Mióta az előválasztás elkezdődött, több információ is eljutott hozzám, hogy ezek az emberek hozzád köthetőek, ezt bizonyítják a képek, amelyeken te magad beszélgetsz velük.

A napokban a tv-nek tett nyilatkozatomban és Fb bejegyzésemben sem vádoltalak téged, arra törekedtem, hogy a lehető legkevesebb mocskolódással érjen véget az előválasztás! Inkorrekt lépés részedről!

Az elmúlt hetekben többször hívtalak ki vitára Ózdot érintő témákban, te ezeket elutasítottad. Én most is kimerem jelenteni, hogy bármikor részt veszek egy vitán, ahol tisztázzuk ezen eseményeket.

Ismerhetsz, nem a Facebookon adok hangot véleményemnek! Ha bármilyen kérdésed, észrevételed van, nyugodtan hívj telefonon.

Az általad megosztott videó valóságtartalma erősen megkérdőjelezhető. Egyértelműen cáfolom a benne elhangzott vádakat!

Nyomatékosan megkérlek rá, hogy a továbbiakban demokratikus, tisztességes választás folytatódjon városunkban

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések