A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Két év után visszatér a démonjaival küzdő Kiss Tibi - Itt a Quimby közleménye


A rajongók végre fellélegezhetnek.


Közel két évvel ezelőtt sokkolta rajongóit a Quimby, amikor váratlanul bejelentették, hogy határozatlan időre visszavonulnak a koncertezéstől. Az ország egyik legnépszerűbb bandájának frontembere, Kiss Tibi ugyanis alkoholfüggősége miatt terápiás céllal kénytelen volt elvonulni a nyilvánosság elől, azóta pedig rendkívül keveset hallhattunk felőle.

A hosszú csöndet végül ha nem is Tibi, de zenésztársai törték meg, akik június 7-én elárulták, végre kapcsolatba tudtak lépni énekesükkel.
Hirdetés

„Tibi terápiája már nem izolációban folytatódik, így újra kapcsolatba kerültünk egymással. Van alkalmunk személyesen találkozni, hosszú idő után megölelhettük mi is egymást. Ez mindenképpen egy fontos mérföldkő, de nem jelenti az út végét, amelyhez a feltétlen támogatásunkról biztosítottuk Tibit” – írta akkor közösségi oldalán a csapat.

Azt, hogy az énekes állapota valóban javulni kezdett mi sem mutatta jobban, hogy július elején váratlanul megjelent a Budapest Parkban, ahol - még a Quimby nélkül - újra színpadra lépett és Németh Jucival közösen elénekelte, a Szívemben bomba van című dalt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések