A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vajon Ronaldo visszaszerezheti a mitikus 7-es mezszámot a Manchester Unitedben?


Bár a Manchester United mitikus 7-es számát jelenleg Edinson Cavani viseli, Cristiano Ronaldo visszaszerezhetné, aki első, a klubnál töltött időszakában viselte.


CR7 megtarthatná becenevét a Premier League-ben: a Manchester United új csatára visszakaphatná ikonikus 7-es mezszámát, amelyet első, 2003-as érkezése óta viselt a klubnál. Ehhez azonban először még egy különleges megállapodással meg kell győznie Edinson Cavanit.

Hétfőn az RMC riportere, Julien Laurens kifejtette, az uruguayi csatár kezdetben a 21-es számot vehetné fel, amelyet Daniel Jamesnek kellene szabadon hagynia, úton a Leeds felé. A szabályok szerint egy játékosnak joga van szezon közben is számot váltania – ha az új száma szabad.

A művelet lehetővé tenné Cavani számára, hogy visszakapja mezszámát, miközben felszabadulna a Manchester United mitikus 7-es száma és ezzel együtt Ronaldo öröksége. A portugál csatár sikeresen viselte első állomásán (2003-2009), ahol 292 mérkőzésen 118 gólt szerzett, és mindenekelőtt három bajnoki címet és egy Bajnokok Ligáját nyert. Bónuszként egy Aranylabdával.

Úgy tűnik, a Premier League már előre látta a lépést, hiszen a játékos a hivatalos honlapon is a 7-es mezszámmal jelenik meg. Bár Edinson Cavani is 7-es számmal van fent, a Manchester Unitednek döntenie kell: a klubnak közel két hete van a döntésre, a következő, szeptember 11-i, Newcastle elleni mérkőzésig. A 36 éves portugál csatárnak ez lehet az az alkalma, hogy újra találkozzon azzal a klubbal, amelyik híressé tette.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések