Széki Attila 32 éves lett, melynek alkalmából egy nagyon kedves üzenetet fogalmazott meg az édesanyjához, aki nagyon fontos számára.


Széki Attila, azaz Curtis Magyarország egyik legnagyobb sztárja lett, amire talán ő sem gondolt. Kitartása meghozta a gyümölcsét, és noha voltak nehezebb időszakai, soha nem maradt odalent a padlón.

Először futballistaként építette a karrierjét, és arról álmodozott, hogy egy nap nagy játékos válik belőle. Minden a lehető legjobb úton haladt előre, és az Újpest leigazolta, amikor közbejött egy sérülés.

2007 és 2012 között volt profi, sok időt nem kapott az égiektől ezen a szinten, ugyanakkor rapperként hatalmas sztár vált belőle, miközben az édesanyjának is igyekezett bizonyítani, akivel különleges a kapcsolata.

A ma 32 éves sztár a születésnapján sem magát helyezte előtérbe, hanem az édesanyját, akinek sokat köszönhet. Gyakran találkoznak, ilyenkor mindig remek időt töltenek el együtt, és jó látni őket, amikor nevetnek.

Nagyon kedves sorokat írt a rapper az édesanyjához, akinek nem győz köszönetet mondani, és ez a folytatásban sem lesz másképp. A bejegyzés mindössze 7 óra alatt már majdnem 11 200 like-ot kapott.