A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Curtis nagyon kedves üzenete édesanyjához


Széki Attila 32 éves lett, melynek alkalmából egy nagyon kedves üzenetet fogalmazott meg az édesanyjához, aki nagyon fontos számára.


Széki Attila, azaz Curtis Magyarország egyik legnagyobb sztárja lett, amire talán ő sem gondolt. Kitartása meghozta a gyümölcsét, és noha voltak nehezebb időszakai, soha nem maradt odalent a padlón.

Először futballistaként építette a karrierjét, és arról álmodozott, hogy egy nap nagy játékos válik belőle. Minden a lehető legjobb úton haladt előre, és az Újpest leigazolta, amikor közbejött egy sérülés.

2007 és 2012 között volt profi, sok időt nem kapott az égiektől ezen a szinten, ugyanakkor rapperként hatalmas sztár vált belőle, miközben az édesanyjának is igyekezett bizonyítani, akivel különleges a kapcsolata.

A ma 32 éves sztár a születésnapján sem magát helyezte előtérbe, hanem az édesanyját, akinek sokat köszönhet. Gyakran találkoznak, ilyenkor mindig remek időt töltenek el együtt, és jó látni őket, amikor nevetnek.

Nagyon kedves sorokat írt a rapper az édesanyjához, akinek nem győz köszönetet mondani, és ez a folytatásban sem lesz másképp. A bejegyzés mindössze 7 óra alatt már majdnem 11 200 like-ot kapott.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések