A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tóth Andi újabb slágergyanús dallal érkezik, itt az ízelítő


Már nem kell sokat várnunk arra, hogy megjelenjen Tóth Andi legújabb dala az új albumáról, ami továbbra is nagy siker.

Joggal mondhatjuk azt, hogy ismét beindult Andi szekere, köszönhetően az új albumának, és sorra dobja ki az új klipeket. A nézettségek is önmagukért beszélnek, bizonyítván, hogy hiba volt leírni a fiatal énekesnőt.

Elég, ha csak megnézzük a „Néztek” című szám statisztikáit a „Lejtő” albumról, hiszen a klip már több mint 5,4 milliós megtekintés felett jár. Ezek a számok nagyon beszédesek, de már az „Állj” is átlépte az 1 milliót.

A Vétkeztem, mely 3 héttel ezelőtt debütált, ugyancsak szépen halad előre, hamarosan meglehet az 500 000-es megtekintés. Egészen hasonló a nézettségi adat az „Ébressz fel” esetében, de a „Néztek” a favorit, amit nehéz lesz megdönteni.

A lehetőség adott, és az új dal teasere arra utalhat, hogy ez is nagy sláger lesz. A „Dunapart” című klip is úton van a megjelenés felé, nem kell sokat várnunk arra, hogy megjelenjen a YouTube-on Andi oldalán.

A „Dunapart” következő hét hétfőn fog debütálni, tehát augusztus 16-án. Alább erről nézhettek meg egy teasert, amelynek alapján a mi tippünk biztos milliós nézettség lenne. Pár hét múlva kiderül, hogy jól tippeltünk-e.

@tthandi

08.16. Hétfőn érkezik a DUNAPART🧨🥁

♬ eredeti hang - Tóth Andi

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések