A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nyolc perc után sikerült újraéleszteni egy makói férfit


Mellkasi fájdalomra panaszkodott, majd összeesett, a mentők élesztették újra.


– Rosszul érezte magát hétvégén az a 60 év körüli férfi, aki felesége és fia közeli munkahelyére sétált be segítséget kérni.

A portához érve, épp csak beszámolt a mellkasi panaszokról, rögtön összeesett. Az ott dolgozók a mentők gyors segítségét kérték, majd rutinos mentésirányítónk utasításai szerint megvizsgálták a beteget, aki nem lélegzett.

Azonnal a legközelebbi esetkocsi indult segítségül, miközben a helyszínen levők megkezdték az újraélesztést, a telefonon kapott instrukciók alapján.

Bajtársaink perceken belül megérkeztek és emelt szinten küzdöttek tovább a férfi életéért, ami az időben megkezdett mellkasi nyomásoknak köszönhetően, a nyolcadik percben sikerre vezetett.

A férfit, végül stabil állapotban szállíthatták kórházba bajtársaink. Mielőbbi felépülést kívánunk, az életmentésben résztvevőknek gratulálunk – írták az Országos Mentőszolgálat közösségi oldalán.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések