A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem vehette meg, így inkább ellopta a pónit a mezőtúri fiatal


Mezőtúrról Gyomaendrődig vitte a fiatal a pónit, ahol elrejtette, a nyomozók viszont megtalálták az állatot és visszajuttatták a gazdájának.


Egy pónitulajdonos tett bejelentést a Mezőtúri Rendőrkapitányságra, hogy egy ismeretlen a jelenleg állattartásra használt ingatlanából ellopta az egyik pónilovát augusztus 8-ára virradóra.

A nyomozók figyelme – a helyszíni szemle, a tanúkihallgatások és az adatgyűjtések ismeretében – egy helyi fiatalra terelődött, aki a bűncselekményt megelőző napon vásárlási szándékkal kereste meg a sértettet. A gazda elmondta a fiatalnak, hogy a kiszemelt póninak már megvan a leendő tulajdonosa, az nem eladó.

A fiatalkorút a rendőrök elszámoltatták a bűncselekménnyel kapcsolatban, aki gyanúsítotti kihallgatása során beismerte a bűncselekményt. Elmondta, hogy nagyon szeretett volna egy pónilovat, ezért – mivel a vásárlási szándéka meghiúsult – elvezetett egyet a mezőtúri istállóból – tudtuk meg a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatásából.

A gyanúsított elmondta továbbá, hogy hol gyalog, hol lóháton ment a bűntett helyétől 20 km-re található Gyomaendrődig, ahol az állatot elrejtette. A nyomozók azonban megtalálták és sértetlenül visszaadták gazdájának. A póninak még nem volt neve, ezért a nyomozók Luckynak, azaz Szerencsésnek nevezték el.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések