Balesetet okozott egy nő Békéscsaba közelében. Személygépkocsijával a vizes úton megcsúszott, áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba és összeütközött egy teherautóval. Ketten súlyosan, hárman könnyebben megsérültek. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.


Közúti baleset okozása vétség bűncselekmény elkövetésével gyanúsít a rendőrség egy 32 éves nőt, mert személygépkocsijával Békéscsaba határában május 20-án 7 óra 45 perc körül áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba és ott összeütközött egy vele szembejövő teherautóval. 

Az ütközés után mindkét jármű árokba csúszott. A vétlen tehergépkocsiban négyen sérültek meg, ketten súlyosan, ketten pedig könnyebben. 

A csanádapácai nő nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A vizsgálat eredménye szerint a baleset azért történt, mert a nő gyorsabban ment annál, mint amilyen sebességgel a vizes úton biztonságos lett volna. 

A Békéscsabai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait kedden továbbította az ügyészségre – adta hírül a police.hu.