A prostituált kiegészítette az együttlétért kapott összeget a kuncsaft kabátjában lévő másfél millió forinttal.


Az örömlány 2021. március 15-én, este egyezett meg a férfival, hogy pénzért szexuális szolgáltatást nyújt neki. Sor is került a légyottra a férfi autójában. A sértett a kabátját a hátsó ülésre rakta, annak zsebében voltak az iratai és másfél millió forint.
Hirdetés

Az együttlét után a prostituált a férfi kabátját saját ruhájába rejtette, majd egy kereszteződésben kiszállt az autóból. A férfi a lopást csak később vette észre, ekkor értesítette a rendőrséget.

A vádlott a bűncselekmény után a sértett kabátját és igazolványait elégette. A lopott készpénz további sorsa ismeretlen, a sértett kérte a kár megtérítését. A büntetett előéletű nőt a rendőrök a lopás után három nappal vették őrizetbe, majd a bíróság letartóztatta.

A jelenleg is letartóztatásban lévő vádlottat a járási ügyészség nagyobb értékre elkövetett lopás bűntettével vádolja és végrehajtandó börtön, valamint a közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta vele szemben. A vádlott bűnösségéről a Kecskeméti Járásbíróság fog dönteni – írja az Ügyészség.