A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Letartóztatásban marad a kiskorúakat megrontó szolnoki férfi


A férfi több ezer, ismeretlen fiatalkorúról készült szeméremsértő fényképet tárolt a laptopján.


A Szegedi Ítélőtábla helyben hagyta a Szolnoki Törvényszék azon határozatát, mellyel továbbra is fenntartotta annak a középkorú szolnoki férfinak a letartóztatását, akit a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség két kiskorú fiú sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntettével, gyermekpornográfia bűntettével és lőszerrel visszaélés bűntettének elkövetésével vádol. Az ügyről dr. Szilágyi Lajos fellebbviteli főügyész tájékoztatta hírportálunkat.

A vád szerint a férfi a nemi erkölcs elleni bűncselekményeit családi barátság révén, illetve a családi kapcsolat által megismert kiskorúak sérelmére valósította meg. Továbbá lakásában több ezer, tizennyolcadik életévét be nem töltött, ismeretlen fiatalkorúról készült szeméremsértő, esetenként szexuális cselekmény közben készült fényképfelvételt töltött le az internetről és tárolt a laptopján.

 A férfi lakásán harminc működőképes, éles lőszert is lefoglaltak.

A Szegedi Ítélőtábla határozatával a letartóztatás tárgyában hozott végzés véglegessé vált, míg a vádlott büntetőjogi felelősségének tisztázása érdekében a Szolnoki Törvényszéken folytatódik a bizonyítási eljárás.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések