A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Közlekedési baleset szemtanúit keresi a rendőrség


A debreceni rendőrök a lakosság segítségét kérik.


A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 09010/821/2021. bűnügyi számon eljárást folytat közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt – tette közzé a police.hu.

A rendelkezésre álló adatok szerint május 18-án 8 óra körül közlekedett egy nő a személyautójával Debrecenben, a Víztorony utcában. A sofőr a haladása során balra kanyarodott, azonban nem vette észre, hogy járműve előzésébe kezdett egy segédmotor-kerékpáros és érintőlegesen összeütköztek.


A motoros elesett és az orvosi vélemények alapján súlyos sérüléseket szenvedett.

A baleset körülményeinek tisztázása érdekében a rendőrök kérik, hogy aki látta a balesetet, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések