A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kamu Geri a szerdai iskolakezdésről: Készüljenek fel a budapestiek a torlódásokra!


A főpolgármester azt javasolja, inkább a tömegközlekedéssel próbálkozzanak a budapestiek.


Újra mikrofonvégre kapta a Mandiner munkatársa az egyre inkább az országos ügyekkel foglalkozó főpolgármestert. Karácsony Gergelytől azt szerették volna megtudni, hogy felkészítette-e a várost a szerdai iskolakezdésre.

„Igyekeztünk mindent megtenni, de azért készüljenek föl a budapesti közlekedők a torlódásokra” – válaszolta Karácsony, aki később hozzátette: a múlt héten bejelentettek egy csomagot, amit annak érdekében vezetnek be, hogy könnyebb legyen a közlekedés.

„Szeretnénk, hogyha mindenki élne a lehetőséggel, hogy a közösségi közlekedést használja” – mondta a főpolgármester.

„14 év alatt, szeptember másodikától ingyenes lesz a közösségi közlekedés. Azokon az útvonalakon, ahol a hármas metró évek óta – és még évekig zajló – felújítása zajlik, ott a forgalomcsillapító intézkedések átmeneti kivezetésével újabb lehetőségeket biztosítunk” – sorolta.

Végül megkérdezték Karácsonyt, mit kellene tegyünk, hogy több kérdésre is válaszoljon – ugyanis megkereséseink rendre eredménytelenül végződnek. „Ezen változtatni fogunk” – ígérte a főpolgármester.



Forrás: Mandiner

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések