A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ismét az ölébe ültetett egy kislányt Joe Biden


Nem ez az első eset, hogy Joe Biden amerikai elnök félreérthetően viselkedik kiskorú lányok társaságában.

Múlt csütörtökön Joe Biden amerikai elnök Kamala Harris alelnök és több vezető demokrata párti politikus társaságában a Fehér Ház rózsakertjében tüntette ki William Evans rendőrtisztet, aki április 2-án szolgálat közben gyilkolt meg egy ámokfutó. Evans januárban az Egyesült Államok Capitoliumának ostromakor is jelen volt.


A ceremónián az elhunyt rendőr gyermekei, Abigail és Logan is részt vettek. Mielőtt Biden aláírta volna a kitüntetésről szóló dokumentumokat, magához hívta Abigail Evanst,

akit az ölébe ültetett, majd a kelleténél talán egy kicsit túl közel is hajolt hozzá.


Az elmúlt időszakban ez már a második eset, hogy Biden félreérthetően viselkedik kislányok társaságában.

Májusban 29-én az amerikai elnök a Langley-Eustis katonai bázison mondott beszédet a közelgő emlékezés napja alkalmából. (Memorial Day: ezen a napon azokra emlékeznek, akik az amerikai fegyveres erőknél teljesített szolgálatuk közben hunytak el – a szerk.)

Egy adott pillanatban Biden megszakította a beszédét, majd rámutatott egy az első sorban ülő lányra, és közölte, hogy „imádom azokat a hajcsatokat a hajadban, kis ember”.

Nézzétek meg, úgy néz ki, mintha 19 éves lenne, úgy ül ott, mint egy kis hölgy, keresztbe tett lábakkal”


– fogalmazott.

Az Egyesült Államok jelenlegi elnöke több felvételen is feltűnik, amelyeken az látható,

amint suttog, simogat, szaglászik vagy éppen puszilgat kislányokat.

Forrás: 888.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések