A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Eltűnt egy 16 éves lány, június vége óta nem találják


Június vége óta nem találják azt a 16 éves lányt, aki engedély nélkül távozott egy gyermekotthonból. A rendőrség a lakosság segítségét kéri az ügyben, a kiskorú megtalálásában.

A police.hu beszámolója szerint a 16 éves lányt Sárközi Violettának hívják, aki még június 24-én tűnt el, miután engedély nélkül távozott a hőgyészi gyermekotthonból. Azóta sem ismert a tartózkodási helye, életjelet nem adott magáról.

A 16 esztendős lány 150 centiméter magas, barna hajú, barna szemű, normál testalkatú. Nem ismert, hogy milyen ruhát viselt az eltűnésekor. Az alább található elérhetőségeken keresztül fontos információkat adhatnak át azok, akik segíteni tudnak a lány eltűnésében.


A Tamási Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható lány jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, hívja a 0674501106-os számot, vagy tegyen bejelentést – akár névtelensége megőrzése mellett – a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések