A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elsírta magát Messi, amikor a Barcától kellett búcsúznia


Vasárnap délben sajtótájékoztatón búcsúzott el a Barcelonától Lionel Messi, aki 21 év után távozik a katalán csapattól.

Szívszorító pillanatokbnak lehettünk tanúi, amikor Lionel Messi búcsúbeszéde előtt elsírta magát, de még a közönség soraiban helyet foglaló családja és csapattársai is könnyes szemekkel hallgatták az argentin klasszist.

„Nehezen tudok most megszólalni, nem tudom mit is mondhatnék. Imádom ezt a klubot és a várost is, mindennél jobban maradni akartam, de sajnos erre nincs lehetőségem. 13 éves korom óta élek itt, Barcelona az otthonom, most mégis búcsúznom kell. Szavakkal nem lehet kifejezni azt a hálát, amit a Barcával kapcsolatban érzek, hihetetlen dolgokat vittünk véghez és éltünk meg közösen. Mindig büszkén viseltem a csapat mezét és a tőlem telhető maximumra törekedtem minden egyes mérkőzésen, amelyen pályára léptem. Azt nagyon sajnálom, hogy az elmúlt másfél évben zárt kapuk mögött kellett játszanunk, rendkívül hiányoztak a szurkolók, akiktől szintén óriási szeretet kaptam az évek során. Remélem, egy nap újra a Barcelona-család tagja lehetek majd, bármikor örömmel térek majd haza” 

– mondta Messi, akit beszéde végén percekig felállva tapsoltak.

Messi 778 mérkőzésen 672 gólt szerzett a katalánok színeiben, mindkettő klubrekord. A Bajnokok Ligáját négyszer, a klubvilágbajnokságot és az európai Szuperkupát három-három alkalommal, a bajnokságot tízszer, a Király Kupát és a spanyol Szuperkupát hétszer nyerte meg. Számtalan egyéni díja közül - a hat Aranylabdán kívül – kiemelkedik a hat európai Aranycipő és a nyolc spanyol gólkirályi cím.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések