A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy teherautó csapódott a fának Balmazújvároson


Püspökladányban pedig az avar és a gaz égett ötszáz négyzetméteren.


Egy nagy méretű fa több ága lehasadt Balmazújvároson, a Gábor Áron utcában. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók egy emelőkosaras gépjármű segítségével eltávolították az ágakat – közölte a katasztrófavédelem.

Egy három és fél tonnás teherautó a fának csapódott, majd az árokban állt meg Balmazújvároson, a Debreceni utcában, augusztus 10-én. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók átvizsgálták a járművet és áramtalanították azt.

Debrecenben, a Jerikó utcában egy kilencedik emeleti lakás ablakából kiáramló füst miatt riasztották a debreceni hivatásos tűzoltókat. A tűzoltók a lakást átvizsgálták, a füstöt leégett étel okozta. A tűz nem terjedt át másra, így az egység az átszellőztetést végezte el.

Püspökladányban, a József Attila utcában avar és gaz égett ötszáz négyzetméteren. A püspökladányi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Lesodródott egy autó az útról Hajdúsámsonban, a Szűcs utcában, augusztus 10-én. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet és áramtalanították azt.

Nyolc személyt állítottak elő

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek – tudatta a rendőrség.

A szolgálatot ellátó állomány öt személyt fogott el, akik közül egyet bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy személyt a vele szemben érvényben lévő körözés alapján, míg három külföldit az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

A rendőrök nyolc személyt állítottak elő, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés négy esetben történt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések