Hirdessen itt

Beteg világ: indul a hároméjszakás Pride-hajóút


Nemcsak programok várják a kedves LMBTQ-közösséget, hanem ha úgy tartja kedvük, akár össze is házasodhatnak a hajóút alatt. Micsoda multifunkciós egy hajó ez...


Az „ünnepi hétvége” 2022. november 4-én indul Sydney-ből. Ausztrál LMBTQ-szervezetek vesznek részt benne, köztük a HIV-betegeket segítő Bobby Goldsmith Alapítvány, valamint a Queer Screen, amely várhatóan az első Queer Screen Sea Film Festiválját rendezi meg.

Természetesen a hajóutat Pride-stílusban, tollakkal, flitterekkel és pompával szeretnék színesebbé tenni.

Ha ez nem lenne elég, az America’s Got Talent transznemű sztárja, a „nemzetközi szupersztár és szexszimbólum” Hans is fellép majd.

Ezenfelül LMBTQ-sportsztárokat is várnak a hajóra, például Simon Dunnt és Meg Wardot.



Nemcsak szórakoztató programokon vehet részt a kedves LMBTQ-közösség, hanem akinek úgy tartja kedve, akár össze is házasodhat a hajóút során. Micsoda multifunkciós egy hajó ez...

A tengerjáró társaság elnöke, Sture Myrmell elmondta: „A P&O Cruises régóta támogatja a sokszínűséget és az inkluzivitást, támogatja a házasság egyenlőségét, és olyan befogadókampányokkal dolgozik együtt, mint Madeline Stuarté, aki a világ első professzionális Down-szindrómás felnőtt szupermodellje.

Kíváncsian várjuk, mikor lesz Pride-léggömb/repülő/csónak stb., amelyen – természetesen az elfogadás jegyében – kizárólag melegek házasodhatnak össze.

Forrás: 888.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések