A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bántalmazta a villamosvezető nőt


Gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök azt a férfit, aki Miskolcon ittasan akart utazni a villamoson, majd bántalmazta a sofőrt, aki le akarta szállítani járatáról.


Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 30 éves helyi férfival szemben.

A gyanúsított 2021. augusztus 10-én 21 óra 30 perckor Miskolcon, az Újgyőri piac megállónál szállt fel a villamosra, szemmel lázhatóan erősen ittas állapotban. A villamosvezető nő ezt fülkéjéből észlelte, odament hozzá, majd leszállásra szólította fel az illuminált utast. A férfi azonban ennek nem tett eleget, hanem megütötte az asszonyt. 

A bántalmazás következtében a sértettnek könnyű sérülései keletkeztek. A bejelentést követően a rendőrök azonnal a helyszínre mentek, amelynek közelében elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.

A gyanúsított kihallgatása során beismerte a terhére rótt bűncselekmények elkövetését.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések