A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Will Smith felesége kopaszra nyírt hajjal: az 50 éves Jada Pinkett Smith nagyon másképp néz ki így


Jada Pinkett Smitht hosszú, sötét hajzuhataggal szoktuk meg.


1994-et írtunk, amikor Will Smith először találkozott későbbi feleségével a Kaliforniába jöttem szereplőválogatásán. Jada Pinkett Smith a színész által alakított karakter barátnőjének szerepére pályázott, a sors fintora, hogy ez a kívánsága nem a sorozatban, hanem a való életben vált valóra.

Immár 25 éve élnek kiegyensúlyozott házasságban. Az évek alatt nem csak a köztük lévő harmónia maradt meg, egyikőjük külseje sem változott sokat. A színésznőt évekig hosszú, sötét hajjal láthattuk férje oldalán a vörös szőnyegen és filmjeiben.

Az első drámaibb váltásra 2019-ben szánra rá magát, rövid, szőke tincsekkel jelent meg a Gemini Man premierjén. 2021 júliusában ismét gondolt egy merészet. Lánya buzdítására bevállalta, hogy teljesen kopaszra borotválja a haját.



"Willow meggyőzött, hogy csináljam meg, mivel ideje volt bizonyos dolgokat elengednem... Az ötvenes éveim ezzel a frizkóval fenomenálisak lesznek" - írta a fotó mellé.

Rajongói imádták az új fazont, szerintük hatalmas bátorságra vall, ha valaki bevállal egy ennyire merész húzást. Sokan úgy vélekedtek, hogy kedvencüknek nagyon jól áll, hogy semmi sem szegélyezi az arcát, hiszen így még jobban kivehetőek gyönyörű vonásai.


A sztárfeleség nem csupán azért mondott búcsút tincseinek, mert tetszett neki ez a menő fizimiska. 2018-ban saját talk-show-jában árulta el, hogy hajhullással küzd.

- Először iszonyatosan megijedtem, amikor egy napon a zuhany alatt egy maréknyi haj maradt a kezemben. Emlékszem, az volt az első gondolatom, hogy "úristen, most akkor kopasz leszek?” - magyarázta a Red Table Talk adásában.

Bár számtalan szakértőt felkeresett, senki sem tudta beazonosítani, hogy mi lehet a probléma forrása, ezért döntött először a rövid tincsek, majd a teljesen kopaszra nyírt haj mellett. Bátorsága kifizetődő volt, rajongói élnek-halnak az új külsejéért.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések