A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ő Szandi 72 éves édesanyja, Anna: már értjük, honnan örökölte a szépségét


Szandi anya-lánya fotóját nem győzték dicsérni a rajongók.


Ha van magyar énekesnő, aki évek óta elkápráztatja a közönséget szenzációs megjelenésével, az Szandi. A 45 éves sztárt lépten-nyomon elárasztják bókjaikkal a rajongók, szép vonásait és alakját egyaránt dicsérni szokták.

Többször beszélt arról, hogy nem tudná elképzelni az életét sport nélkül. Az Instagramja is erről árulkodik. Rengetegszer fotózza magát a konditeremben vagy otthoni edzés közben, sőt a YouTube-csatornájára is többek között olyan tartalmakat készít, amelyeken megmutatja, mit tesz azért, hogy ilyen fitt maradjon.

A közösségi médiában nem csak ezekről posztol, családját sem rejtegeti a követők elől. Három gyermekével, Blankával, Domonkossal és Csabikával szívesen büszkélkedik, valamint férjével, Csabával is készít olykor egy-egy fotót az oldalára. Édesanyját már kevesebbet látni, így mindig örülnek a követői, ha olyan képet tölt fel, amin együtt szerepelnek. Azt a pillanatot is megörökítette, amikor Anna néni meglepetésszerűen beugrott hozzájuk.



"Édesanyám spontán beugrott ma hozzánk. Bár éppen fürdőruhában voltam, mert medencéztem, Ő bármikor jöhet váratlanul! Ráadásul Ő olyan anyós, akit a veje is szeret! Nagyon nagy boldogság újra ölelni Őt, amikor csak akarom!" - fogalmazott.

A tüneményes anya-lánya fotók láttán nem maradt kérdés, honnan örökölte Szandi a szépségét. 72 esztendős anyukájának fiatalos megjelenése lenyűgözte a kommentelőket, és az énekesnő bikinialakja mellett sem mentek el szó nélkül.



"Mindig ámulok, hogy milyen bomba alakod van háromgyermekes anyaként. Anyukádnak is jó egészséget kívánok!"

"Olyan fény van az arcában, hogy csak, na!"

"Nagyon szép az Anyukád!"

Pintácsi Viki, Szandi nővére sem bírta ki hozzászólás nélkül. Ő azt szúrta ki, hogy testvére és anyja egyre inkább hasonlítanak egymásra.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések