A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tragikus háztűz és kettéhasadt fa miatt is vonultak kedden a megyei tűzoltók


Hajdúböszörmény mellé baleset, Monostorpályiba bálatűz miatt riasztották őket. Ügyeleti hírek keddről.


Hajdúböszörményben, a Mátyás király körúton egy eperfa hasadt ketté, majd dőlt rá a szomszéd melléképületre kedd reggel. A helyi és a debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el a fát – tudatta szokásos ügyeleti összefoglalójában a megyei katasztrófavédelem.

Hajdúböszörmény közelében három autó ütközött össze tegnap délben, riasztani kellett a debreceni hivatásos tűzoltókat. Az egység áramtalanította a járműveket.

Körülbelül kétszáz lucernabála égett Hajdúszoboszló közelében kedd délután. A helyszínre a debreceni és hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltókat riasztották, akik körülhatárolták a tüzet három vízsugárral. A bálákat munkagép és kéziszerszámok segítségével bontották szét a tűzoltók.

Kedden 17 órakor érkezett a jelzés, amely szerint kigyulladt egy családi házhoz épített melléképület Debrecenben, az Esze Tamás utcában. A melléképület egyik 25 négyzetméteres szobája égett teljes terjedelmében. Az égő szobába a szomszédok megpróbáltak behatolni, hogy segítsenek az ott tartózkodónak, azonban nem jártak sikerrel. Két rendőr törte be végül az ajtót, akik a kiérkező tűzoltókkal egy eszméletlen középkorú férfit hoztak ki, akin már nem lehetett segíteni. Tizenhárom debreceni tűzoltó érkezett a helyszínre négy járművel, akik eloltották a melléképület égő szobáját, és az időközben kigyulladt tetőszerkezetet.

Este Bárándon, a Hangás dűlőben ötven szalmabála égett. A püspökladányi és a berettyóújfalui hivatásos tűzoltókat riasztották, akik kiérkezése előtt a kazal tulajdonosa egy erőgéppel megkezdte a szétbontást. A tűzoltók kéziszerszámokkal és egy vízsugárral fékezték meg a tüzet.

Éjfél előtt Monostorpályiba, a Debreceni útra riasztották a tűzoltókat. Öt körbála széna izzott, a debreceni tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Egy nap, két körözött

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül egy súlyos, kettő pedig könnyű sérüléssel végződött – olvasható a police.hu-n.

A szolgálatot ellátó állomány hat személyt fogott el, akik közül négy főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, két személyt pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 17 személyt állítottak elő, közülük 12 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hat esetben történt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések