A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szeretője ellopta egy férfi luxusautóját, a rendőrök olyat találtak a csomagtartóban, hogy ő kerülhet bajba


Meghökkentő hajsza zajlott Érd és Budapest között: egy érdi férfit ugyanis a szeretője bezárt a házba, ellopta luxusjárgányát, majd Budapestre száguldott a kocsival. Az autóban azonban még egyéb meglepetés is várta a zsarukat: egy fegyver.


Igazi filmbeillő jelentek játszódtak le Érd és Újpalota között a keddi napon. Egy helybeli férfihez ugyanis megérkezett kedvese egy kis romantikázásra hétfőn este, és az éjszakát a házban is töltötte. Ez eddig rendben is ment, azonban a másnap már romantikus filmből valóságos akcióba csapott át a hajmeresztő történet: úgy tudjuk ugyanis, hogy a nő az egyik pillanatban felpattant, és a döbbent férfit bezárta az egyik szobába, majd egyenesen az udvarra rohant, beugrott az ott parkoló elektromos luxuskocsiba, és pillanatok alatt elhajtott.

Amivel azonban a kis hölgy nem számolt, az az, hogy a kocsiban lévő nyomkövető nem sokkal később elárulja majd a hollétét, így nem csoda, hogy a zsaruk viszonylag hamar a nyomára bukkantak. Mikor azonban lefülelték, újabb csavar lepte meg a rendőröket: az autóban ugyanis egy fegyver feküdt, mellette lőszerek. A Bors információi szerint egy gépfegyverről van szó, ám ezt a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság nem erősítette meg, a történetet viszont igen.

A jármű átvizsgálásakor a csomagtérben egy darab, fegyverre megtévesztésig hasonlító tárgyat, valamint lőszereket találtak. A lefoglalt tárgyakat az igazságügyi fegyverszakértő vizsgálja

– írták.

Ha bebizonyosodik, hogy a fegyver valódi, a tulaj nagy bajba kerülhet, így a rendőrök most azt is vizsgálják, hogy a mordály vajon mikor került a Teslába – írja a Bors.

Az Érdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntette és más bűncselekmény gyanúja miatt folytat nyomozást, amelynek része annak megállapítása is, hogy a lefoglalt eszközök mikor és hogyan kerültek a járműbe – tették hozzá. Elárulták, hogy a 30 éves nőt még aznap előállították.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések