A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Sarka Kata szexi dekoltázst villantott: friss fotójára kommentáradat indult


Sarka Kata júliusi fotóin nem takargatta magát, dögös dekoltázsán sokak szeme megakadt.


Sarka Kata ritkábban posztol az Instagram-oldalára, mint azt tőle a korábbi években megszokhattuk, de azért havi három-négy képet megoszt a követőivel.

A 34 éves híresség az elmúlt egy hétben három képet is kitett a közösségi oldalára, és mindegyiken elővette a tőle megszokott, szexi oldalát.

"Minden ember életében... csak egy nő létezik, akivel a tökéletes harmónia szintjére tud jutni, s ugyanígy minden nő életében csak egyetlen férfi létezik, akivel teljessé válhat. Az egymásra találás azonban a Sors apró dolgaitól függ. (Susanna Tamaro) #lovemyfamily #lovemylife" - írta a felvételhez, amin szemmel láthatóan jól érzi magát a bőrében.



Sokan írták, hogy nagyon bomba az alakja, amit nem is takargat a testhezálló, sportos szerelésben, aminek beszerzési lehetőségéről többen is érdeklődtek: látszik, hogy izmos és lapos a hasa, illetve a dekoltázsát is kihangsúlyozta. Néhányan ugyanakkor azt kommentelték, hogy jobban tetszett nekik az a Sarka Kata, akinek nem volt plasztikáztatva a melle, és nem volt mindig tökéletesen kisminkelve, mert úgy természetesebb volt.



Pár nappal korábban szintén posztolt egy-egy fotót, amin a dekoltázsára terelődik a figyelem.



Idén a futópályáról és az edzőteremből is tett ki képeket. Hat hét kihagyás után január végén kezdett el újra futni, és a nyári hőség beköszöntével, június végén sem hagyta abba.



Márciusban narancssárga edzőruhában keltett nagy feltűnést a posztjai folyamában. Akkor azt is elárulta, hogy 55 kilóra fogyott le.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések