A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rajtakapta a tolvajt a Nógrád megyei kisfiú, a bűnöző felpofozta és megfenyegette


A bíróság elrendelte annak a 19 éves férfinak a letartóztatását, aki besurrant egy házba, felpofozta az őt megzavaró kisfiút, majd ötszáz forinttal, egy doboz cigivel és öngyújtóval távozott.


Az ügyészség közleménye szerint a fiatal férfi június 30-án az egyik Nógrád megyei településen besurrant egy nyitott házba, ahol értékek után kezdett kutatni. A házban meghallotta őt az ott lakó 12 éves fiú, aki többször is felszólította, hogy menjen onnan, miközben próbálta elrejteni pénztárcáját.

Ezt azonban a bűnöző észrevette, tenyérrel arcon ütötte a gyermeket és elvette tőle a tárcát, majd abból a benne lévő 500 forintot. Ezután magához vett egy doboz cigarettát és egy öngyújtót is, majd megfenyegette a gyermeket, hogy amennyiben a történteket bárkinek elmondja, meg fogja verni, és távozott.

A férfit a rendőrök rablás elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatta ki, a Balassagyarmati Járási Ügyészség pedig a jelenlétének biztosítása és a bűnismétlés megakadályozása érdekében indítványt tett a férfi letartóztatására, melyet a nyomozási bíró egy hónapra el is rendelt.

A végzést az ügyész tudomásul vette, a férfi viszont fellebbezett, ezért a döntés még nem végleges.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések