A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megerőszakolta az unokáját egy kalocsai férfi


Egy kalocsai férfi pornófilmet nézetett, fogdosta és meg is erőszakolta az 5 éves unokáját. A férfit majdnem kiengedték a börtönből, de az ügyészség fellebbezése miatt kitölti a büntetését.


Egy kalocsai férfit 2017-ben ítéltek 8 év 6 hónap börtönbüntetésre, mert

2015-ben az 5 éves lányunokájával pornófilmet nézetett, fogdosta és szexre kényszerítette.

A bíróság június 1-jén feltételes szabadságra bocsátotta a pedofil nagypapát. A döntést azzal indokolták, hogy a büntetés céljának eléréséhez nem kell a börtönben maradnia, a rácsok mögött pedig jól viselkedett.

A döntés ellen Bács-Kiskun Megyei Főügyészség fellebbezett. Nem akarták, hogy a férfi szabadlábra kerüljön.Azzal indokolták a fellebbezést, hogy a férfi semmilyen megbánást nem mutatott, úgy viselkedik, mintha nem történt volna semmi, a börtönből pedig ajándékokat küldözget a kislánynak.

Másodfokon a Kecskeméti Törvényszák egyetértett az ügyészséggel, és június 24-én megváltoztatta az elsőfokú döntést, így a férfi nem kerül feltételesen szabadlábra. A döntés végleges - írja az ügyészség.hu.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések