A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Körösladány külterületén autók ütköztek, Szeghalmon pedig ittas biciklis okozott balesetet


Körösladányban és Szeghalmon balesetnél helyszíneltek, Gyulán pedig ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.


Békés megyében szombaton két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre – olvasható a police.hu közleményében.

Körösladány külterületén 11 óra 45 perc körül összeütközött egy teherautó és egy személygépkocsi. A balesetben az egyik jármű vezetője könnyebben megsérült.

Szeghalmon, a Bocskai utca és a Hunyadi utca kereszteződésében 19 óra 30 perc körül egy kerékpáros férfi nekiütközött egy személyautónak. Az autós, hogy elkerülje az ütközést egy jelzőtáblának is nekiment. A biciklis férfi, akinél felmerült az ittasság gyanúja, súlyosan megsérült.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök szombaton 5 óra 30 perc körül a gyulai közúti határátkelőhelyen. Egy teherautót vezető, bolgár állampolgárságú férfinál az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A jármű vezetőjét a rendőrök előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra, ahol további két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját. A rendőrök a 47 éves férfi jogosítványát elvették és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések