A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ittas, eltiltás alatt vezető sofőrt fogtak a rendőrök Újszászon


A zagyvarékasi férfit az intézkedő rendőrök előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra.


A Szolnoki Rendőrkapitányság eljárást indított járművezetés ittas állapotban vétség, valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 36 éves zagyvarékasi lakos ellen – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

A férfi július 17-én, a reggeli órákban autóval közlekedett Újszász belterületén, amikor a rendőrjárőr megállította. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, valamint az is kiderült, hogy a férfi úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy őt a hatóság a vezetésétől jogerősen eltiltotta. Az intézkedő rendőrök a jogsértőt előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában ezen kívül történt két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset, illetve a megye rendőrei elfogtak három személyt az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések