A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hegyi Barbara 23 éves lánya gyönyörű nő lett: édesanyjával Olaszországban nyaralnak


Hegyi Barbara és lánya, Rozi Albarella szigetéről posztolt egy közös fotót.


Az ember a gyerekeken látja, milyen gyorsan szalad az idő. Hegyi Barbarát és lányát 2000-ben láttuk együtt címlapon, amikor Balikó Rozi még csak kétéves volt.

Csak 21 évvel később, idén tavasszal szerepeltek együtt újra - immár úgy, mint két gyönyörű nő.

2000-ben a Nők Lapja anyák napi lapszámának borítóján mosolyogtak cuki, fejkendős fotón - utóbbit 2016-ban is húzott a színésznő, amikor a kockás inges kihíváson vettek részt.

Idén anyák napjakor a Best magazin címlapjára fotózták őket: az 55 éves színésznőt és szépségét öröklő 23 éves lányát. Balikó Rozinak nemcsak a külseje, hanem a habitusa, az életszemlélete és a humorérzéke is hasonlít az édesanyjáéra.

- Nekem a mama a legfőbb bizalmasom, ő az egyetlen, aki abszolút naprakész az életemből, aki ismeri minden gondolatomat, akivel mindent megbeszélek, és akivel megoszthatom a legbensőbb érzéseimet is. Rá mindig mindenben számíthatok. Ezért is ennyire szoros a kapcsolatunk - mesélte a hetilapnak.



Az anya-lánya kapcsolat annyira szoros, hogy abba még mindig belefér a közös nyaralás. Hegyi Barbara Olaszországból, Albarella szigetéről posztolt egy fotót a közösségi oldalán. Követői szerint gyönyörűek, remekül néznek ki. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések