A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

FeGyőr: Átragasztottuk a propagandaplakátokat


A Momentum vezére nagyon büszke magára és az aktivistáira.


„Megérkezett a kormány legújabb, milliárdos propagandakampánya, az újdonság csak annyi, hogy most fiataloskodva, emojikkal próbálják eladni a hazugságaikat és a gyűlöletkeltő üzeneteiket. Nyilván nem véletlen, hogy most jut eszükbe brüsszelezni és sorosozni, van miről elterelni a figyelmet: épp kiárusítják az autópályákat, 450 milliárdért hoznak Budapestre kínai kommunista elitegyetemet, az alapítványaikon keresztül pedig az egész országot kifosztják. Mindezt azok után, hogy a kormányzás csődjének következtében 30 ezer ember hunyt el a koronavírus-járványban.

Szerintünk nem a Fidesz kitalált hazugságairól, hanem a magyarok valódi problémáiról kellene beszélni: az áremelkedésről, a kórházi várólistákról és az ország kifosztásáról. Ezt üzenték meg országszerte a Momentum aktivistái a kormány propagandaplakátjain. Szerinted miről kellene konzultálnia egy felelős kormánynak?”

DOSSZIÉ:

Gaudi-Nagy Tamás a 2006 őszi rendőrterrorról szóló vándorkiállításról és a szemkilövetők hazugságairól 

Az Amnesty International kiáll „minden fekete labdarúgó mellett" 

Több mint négyszáz migráns ellen intézkedtek a rendőrök a hétvégén 

Dobrev elviharzott a zalaegerszegi fórumáról - tüntetők várták 

Djokovic megverte a döntőben az olasz, BLM-es ellenfelét 

Már a geológia és az egzotikus étel kifejezés is rasszista 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések