A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Érdekes taktikát választott a Real Madrid, a tűzzel játszanak, de működhet a dolog


A spanyol királyi klub ezen a nyáron biztosan nem fogja tudni leszerződtetni a fiatal szupersztárt, ám jövőre erre jó lehetősége nyílhat, feltéve, ha addig nem igazolja le egy másik top-klub.


Nem túlzást azt mondani, hogy a top-klubok sorban állnak Camavingáért, akit az egyik legnagyobb tehetségnek tartanak. Mindössze 18 esztendős a francia válogatott középpályás, és hatalmas jövő állhat előtte.

Jelenleg a Rennes játékosa, amit valószínűleg legkésőbb jövő nyáron el fog hagyni, de benne van a pakliban, hogy egy nagyobb összegért cserébe heteken belül költözhet. A Defensa Central azt írja, hogy a Real Madrid nem gondolkodik azon, hogy ezen a nyáron szerződtesse Camavingát, de hajlandóak arra, hogy egy nagyobb összeget fizessenek neki, ha marad még egy évet.

Ha nem hosszabbít, akkor a Rennes patthelyzetbe kerülhet, és erősen valószínűtlen, hogy aláírja az új szerződését a franciáknál. A Real Madridnál leosztották a lapokat, miszerint ezen a nyáron csak egy nagy név érkezhet, aki Mbappé.

A lap úgy tudja, hogy a Real Madrid ügynöke, Jonathan Barnett révén Camavingának felajánlanának egy aláírási bónuszt, mivel 2022-ben ingyen igazolna át a szerződése lejártával. Más szóval ha lehúz még egy szezont a francia bajnokságban szerződéshosszabbítás nélkül, akkor jövő nyáron egy igen jövedelmező szerződést kaphat Madridban.

Többek között a Manchester United is nagyon meg szeretné szereznie a francia reménységet, de más Premier League klubok is erre készülnek. Ugyanakkor Camavinga mindig is a Real Madridnál szeretett volna játszani, és ez a vágya csak fokozódott, amikor a klub korábbi edzője, Zidane tudatta vele, hogy érdeklődik iránta.

Noha Zidane azóta távozott, Camavinga még mindig Madridban akar játszani, és értékeli azt a lehetőséget, hogy emiatt marad még egy évet a Rennes-nél. A franciák azonban komoly nyomás alá helyezték a helyzet miatt, hiszen nem akarják ingyen elengedni, míg a Real Madridnál már tudatták vele, hogy hajlandóak 2022-ig várni rá, de az utolsó szót ő mondja ki. Ezzel pedig nem keveset kockáztatnak a madridiak, ugyanakkor ha Camavinga nem hosszabbít, az erős jele lesz annak, hogy a spanyolokhoz fog költözni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések