Hirdessen itt

Életveszélyesen megvertek egy férfit Kisterenyén


A gyanú szerint Bátonyterenye hárman bántalmazták azt a férfit, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett. A feltételezett elkövetőket őrizetbe vették a nyomozók.


A rendőrség tájékoztatása szerint a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 42 éves és egy 26 éves bátonyterenyei, valamint egy 23 éves mátraverebélyi lakos ellen.

A gyanúsítottak július 17-én 23 óra körül az egyik kisterenyei italozóban szóváltásba keveredtek férfi ismerősükkel. A 42 éves férfi és 23 éves társa ezután megütötte a sértettet, aki a földre esett, majd távozott az italozóból. A 23 éves és a 26 éves gyanúsítottak azonban követték a sértettet, akit a város egyik buszmegállójában ismételten többször ököllel megütöttek, majd több alkalommal megrúgtak. A bántalmazott férfi az elsődleges orvosi vélemény alapján életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A mátraverebélyi lakost és két társát a bejelentést követően a rendőrök elfogták, előállították, gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések