A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ékszereket és laptopot lopott egy kömlői férfi


Egy 32 éves férfit gyanúsítanak több, vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével.


A Hevesi Rendőrkapitányság Tiszanánai Rendőrőrse többrendbeli lopás bűncselekmény gyanúja miatt folytatott eljárást egy kömlői lakossal szemben – tájékoztatott Soltész Bálint megyei rendőrségi sajtószóvivő.

A 32 éves gyanúsított 2021. január 19. és április 20. között Kömlőn és Hevesen követett el vagyon elleni bűncselekményeket. Arany ékszereket, laptopot, egyéb műszaki cikket, szerszámgépeket, járműhöz tartozó alkatrészeket, alkoholt és ruhaneműket tulajdonított el. Ezek közül a rendőrök megtalálták és lefoglalták az ékszereket, italokat és néhány szerszámot.

A férfit 2021. április 20-án vették őrizetbe, valamint előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, melyet a bíróság elrendelt, majd meghosszabbított.

Továbbá a nyomozók pénzmosás bűntett és hamis magánokirat felhasználása vétség gyanúja miatt hallgatták ki a férfi 26 éves élettársát, aki a zálogházban leadott ékszerek után kapott jegyet megsemmisítette, valamint a lopásból származó réz hulladékot sajátjaként adta le egy átvevő telephelyen.

A nyomozó hatóság a vizsgálati szakaszban a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügyben keletkezett iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések