A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Donáth: Egyértelmű, kormányt kell váltani


Tombolnak a hazaárulók.


Íme a momentumos cafka legújabb bejegyzése:

„Az európai uniós tagállamok gazdasági és pénzügyminisztereinek tanácsa, az Ecofin kedden elfogadta 12 tagállam nemzeti helyreállítási tervét, ami a koronavírus-járvány okozta szociális és gazdasági válságot hivatott enyhíteni. Magyarország azonban nincs a 12 tagállam között.

Sőt, úgy néz ki, Magyarország még a pénzügyminiszterek július 26-i, rendkívüli ülésén sem fogja megkapni a jóváhagyást. Ezért a magyar kormány által benyújtott a 2511 milliárd forintos igényről ősszel születhet leghamarabb döntés.

Egyértelmű, kormányt kell váltani, mert jelenleg Orbán Viktor és a Fidesz szégyenteljes és gyűlöletkeltő politikája a legnagyobb akadálya annak, hogy eljusson minden EU-s támogatás a magyarokhoz.

Mi azon dolgozunk, hogy a magyar emberek megkapják a nekik járó pénzeket, és a Magyarország arra költse a pénzt, amire szüksége van: iskolára, kórházakra és munkahelyekre.”

DOSSZIÉ:

📂 Polexit? Akár Lengyelország uniós kilépését is kezdeményezheti a varsói kormány

📂 Anarchista feministák támadták meg egy osztrák lap szerkesztőségét - Videó

📂 Öt embert ütött el egy 19 éves lány Budapesten

📂 Nézőpont Intézet: A magyarok többsége szerint Gyurcsány és Kamu Geri jó viszonyt ápol

📂  Megfutamodott a Háttér Társaság a nemzeti ellenállás tüntetése miatt

📂  Szijjártó eligazította a CNN-t: Álhír, hogy összekevernénk a pedofíliát a homoszexualitással

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések